Finansije i računovodstvo

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na obuku iz finansijskog i računovodstvenog poslovanja! 

Ukoliko želite da saznate više o osnovnim principima poslovanja, poreskim obavezama pravnih lica i preduzetnika, važnosti i vođenju poslovnih knjiga, kao i metodologiji izrade biznis plana, ovo je prava obuka za Vas!

15.11. - 22.11.2019.

Pisanje EU projekata
Kako da dođete do sredstava iz EU fondova, kao i drugih izvora

Ukoliko želite da steknete znanja potrebna za pisanje projekata za pristup EU fondovima, kao i drugim izvorima finansiranja, ova obuka predstavlja odličnu osnovu.

Obuka je zamišljena kako bi polaznici saznali koji su donatorski programi na raspolaganju u Srbiji; na koji način da u svoje projekte uključe partnere; naučili kako da samostalno kreiraju predlog projekta; saznali šta je logička matrica i zašto je važna za predlog projekta; razumeli koji su glavni faktori uspeha i tipične greške u projektima.

21.11. - 27.11.2019.

Internet marketing
Kako da Vaš marketing zaista da rezultate

Nećemo Vam objašnjavati koliko su dobre marketing aktivnosti važne za poslovanje. Naučićemo Vas kako da ih sprovodite samostalno.

Ukoliko želite da steknete znanja potrebna za što bolje predstavljanje svog startapa i da se uključite u savremene tokove komunikacija, ova obuka predstavlja odličnu osnovu.

30.10. - 28.11.2019.

Sve što treba da znate o pravu preduzetnika - Vodič za osnivanje startapa

Na korak ste da započnete nešto novo i sjajno?
Razvijate plan za svoj preduzetnički projekat, ali i dalje niste sigurni u sve pravne aspekte osnivanja i rada startupa?
Ne znate kako da napravite ugovor o radu?
Niste sigurni kako da odredite platu?

22.10.2019.

Lično brendiranje i razvoj karijere

Cilj radionica je sticanje ključnih veština za pozicioniranje u poslovnom svetu - kako da identifikujete, unapredite i primenite sopstvene razvojne kapacitete kako biste postigli željene rezultate u karijeri.

2.7.2019.

Pravljenje pametnih stvari

Dobro došli u svet pametnih stvari. Besplatna obuka za sticanje konkretnih znanja za pravljenje pametnih uređaja.

7.6.2019.

Od inovativne ideje do gotovog softvera

Besplatna obuka iz PHP programiranja. Prilika da naučite jedan od najtraženijih programskih jezika za razvoj aplikacija za veb.

23.5.2019.

U 5 činova: od ideje do realizacije

A čime biste ZAISTA hteli da se bavite?

Obuka za započinjanje i vođenje sopstvenog posla ili projekta prezentovana na drugačiji način od onog koji viđamo u udžbenicima.

22.3.2019.

Obuka iz Java programiranja

Java spada u najpopularnije programske jezike. Za to veliku zaslugu ima činjenica da Java platforma nudi ogromne mogućnosti u pogledu razvoja aplikacija za računare, mobilne uređaje i veb, što je čini odličnim jezikom za ulazak u oblast programiranja.

Obuka je zasnovana na praktičnim časovima, uz rad na realnim projektima.

18.3.2019.