Prostor za rad u Valjevu

Umrežite se i sarađujte sa profesionalnim istomišljenicima u našem inspirativnom prostoru u Valjevu.
Odlično pozicioniran, u centru grada, uz 2 dostupna javna parkinga u neposrednoj blizini, opremljen pristupnom rampom i liftom, na III spratu poslovne zgrade Singidunum, na raspolaganju je 400m² udobnog i živopisnog prostora koji čine zajednički/coworking prostor, kancelarija za sastanke, velika sala za edukacije i konferencije, čajna kuhinja i prostor za odmor opremljen TV-om i društvenim igrama.

Zajednički radni / coworking prostor

Coworking prostor je savremeno opremljena zajednička kancelarija za 16 korisnika.
U coworkingu možete rezervisati svoje radno mesto koje Vam je dostupno od 9-19h svakog radnog dana.

Korisnici na raspolaganju imaju savremene računare i monitore, kopir uređaj, skener, štampač, projektor, grafičku tablu i 3D štampač, kao i ormarić sa ključem. Prostor je pokriven optičkim i bežičnim internetom.

Kancelarija za sastanke

Ukoliko imate potrebu za timskim radom, sastankom i prezentacijom ili Vam je jednostavno potrebna manja sala za obuke, intervju ili pregovore, na raspolaganju je naša kancelarija za sastanke.
Tehnički je opremljena računarom, projektorom, pametnom tablom, štampačem i TV-om, a nameštaj takav da se lako može konfigurisati za manji sastanak (2 velika stola) ili za sedećih 30-ak mesta.

Sala za edukacije i konferencije

Sala za edukacije je naša najveća prostorija i nalazi se na prvom spratu zgrade.
Tehnički je opremljena računarom, projektorom, pametnom tablom, štampačem, TV-om i ozvučenjem.
Nameštaj je takav da se lako može konfigurisati za radionice (modularni stolovi za rad u timovima) ili za održavanje većih prezentacija (do 80 sedećih mesta).
Po potrebi može biti pretvorena i u manju računarsku učionicu sa 10-ak laptopova.

Prostor za odmor

Lounge prostor za odmor odličan je za pravljenje pauze od posla, relaksaciju ili neku društvenu igru. Nalazi se tik uz čajnu kuhinju koja je na raspolaganju svim korisnicima.